Cameleon
Huurprijzen
€ 550,00 tot € 1.000,00 per week

Buiten het hoog- en middenseizoen is verhuur per weekeinde en midweek mogelijk.

 

Cameleon

Dorreveldweg 14 te Midsland Noord

De Cameleon is gebouwd in de stijl van een traditionele Terschellinger boerderij en staat op een zeer ruim eigen perceel met veel privacy.

Omgeving

Cameleon staat op een ruim eigen perceel aan een doodlopende weg in Midsland Noord. De woning ligt zeer centraal op het eiland tussen het centrum van het dorp Midsland en het strand. In Midsland vindt u gezellige kroegjes, een supermarkt en diverse winkels en galerieën. Het Terschellinger strand spreekt voor zich. Met een lengte van 30 kilometer is het een belevenis in elk jaargetijde. Wat is er mooier dan met een noordwest 10 het strand en branding af te speuren naar mogelijke juttersbuit of lekkerder dan met 25°C verkoeling te vinden aan een zacht kabbelend zeetje. Daarnaast bevinden bos en duinen zich op loopafstand van de Cameleon. Voor elk wat wils dus.

 

Indeling

Begane grond

Woonkamer voorzien van openhaard, televisie en audioset, open keuken voorzien van gaskookplaat, vaatwasser, oven en magnetron, entree met toilet, bijkeuken met wasautomaat en droger, slaapkamer en badkamer met bad en douche.

Verdieping

2 slaapkamers, babykamer, toilet en badkamer met douche.

 

Bedden

Alle slaapkamer zijn voorzien van twee eenpersoonbedden met dekbedden.

Verhuur van linnengoed is mogelijk.

 

Wifi

De woning is voorzien van wifi.

 

Huisdieren

Huisdieren in overleg.

 

Adres

Recreatiewoning Cameleon

Dorreveldweg 14

8891 HN  Midsland

 

Foto's